Lúgosító ételek
2013.06.01 07:12
Ha több energiára vágysz, akkor érdemes az étrended friss szezonális gyümölcsökből, zöldségekből összeállítani. Figyelj a folyadékfogyasztásra is, napi 2-4 liter ásványvizet igyál meg.

Az emberek 90%-ának el van savasodva a szervezete, ez a túlzott elsavasodás rengeteg betegség forrása (köszvény, elhízás, cukorbetegség, bőrbetegségek, stb.). A lúgosítás és a méregtelenítés nagyban hozzájárul a jobb egészségedhez.
Lúgosító ételek:
zeller, petrezselyem, kelkáposzta, karalábé, metélőhagyma, sárgarépa, cukkini, kelbimbó, burgonya, karfiol, hónapos retek, padlizsán, paradicsom, zöldbab, fejes saláta, kínai kel, fokhagyma, vöröshagyma, gomba, zöldpaprika, brokkoli, uborka.
Husi: hering, tőkehal, édesvízi halak és mindenféle tengeri herkentyű.
Gyümölcsöt minden mennyiségben, a legjobban a banán lúgosít.